Recruitment specialist

recruitment specialist - tes Consultancy

Trek de juiste medewerkers aan

Oog voor duurzaam & loyaal personeel

Geef je veel geld uit aan werving- en selectiecampagnes zonder het gewenste resultaat? Reageert er niemand op je vacatures en vraag je je af hoe je de juiste kandidaten aantrekt? Tijd om een recruitment specialist in de hand te nemen! Met een objectieve blik kijk ik naar je bedrijf, analyseer ik je vacatures en ga ik in gesprek met je medewerkers. Met deze bevindingen ga ik aan de slag, zodat jij met jouw onderscheidend vermogen én een op maat gemaakte werving- en selectiestrategie de juiste medewerkers aantrekt.

Werving & selectie: een hoofdpijndossier

Voor veel organisaties is het werven en selecteren van de juiste kandidaten een hoofdpijndossier. Je ziet de wervingskosten stijgen terwijl er in het kantoor van de HR-afdeling de zoveelste ontslagbrief ingediend wordt. Bovendien wordt er niet of nauwelijks gereageerd op je vacatures, waardoor je fikse vertraging oploopt met je werkzaamheden. Werk blijft liggen, de werkdruk bij het huidige personeel stijgt en dat verhoogt de kans op verzuim. Waarom haakt de geschikte kandidaat niet aan op je vacature? En wist je maar wat er zich onder het personeel afspeelde, want dan had je op tijd kunnen anticiperen.

“If you find someone who’s great, don’t wait until there’s a job opening – send them to me!”

Van sollicitatieprocedure tot contractondertekening

Een frisse blik van een recruitment specialist

Ik neem een kijkje in de organisatie, bevind me letterlijk op de werkvloer en maak een schets van de huidige situatie. Sluit je als werkgever aan op de behoefte van de arbeidsmarkt? Is je werkgeversmerk online goed zichtbaar? Zijn je vacatures aantrekkelijk en duidelijk genoeg? Allemaal aspecten waar ik met een professionele, frisse HR-blik naar ga kijken. Ik ga met de resultaten aan de slag en ontwikkel een passend werving- en selectieproces voor jouw organisatie. Van sollicitatieprocedure tot contractondertekening.

Een strategisch werving- en selectieplan

Het resultaat?

Op zoek naar een HR-consultant voor het optimaliseren van je HR-processen?
Tes. Consultancy helpt!