Stategisch HR-Consultant

HR Consultant - Tes Consultancy

Zie mij als de partner van de HR-manager

Extern winnen is intern beginnen

Wil je nieuw personeel aantrekken, je huidige personeel behouden of zichtbaar zijn bij de juiste kandidaten? Of ga je voor bedrijfsgroei en ben je op zoek naar toptalenten die bij de organisatie passen? Als strategisch HR-consultant ga ik met je medewerkers in gesprek, onderzoek ik het onderscheidend vermogen van jou als werkgever en geef ik advies over de huidige HR-processen. Tes. Consultancy zorgt ervoor dat potentiële, huidige en oud-medewerkers onderdeel worden van jouw werkgeversimago.

Neem je werknemers mee in jouw verhaal

Als HR-consultant kijk ik met een kundige, frisse en onafhankelijke HR-blik naar je organisatie. Door intern onderzoek te doen en met alle medewerkers in gesprek te gaan, schets ik een eerlijk beeld van je werkgeversmerk. Wat gaat er goed binnen de organisatie? En waar liggen de verbeterpunten? Waarin onderscheid je je als werkgever? En aan welke onderdelen moet nog flink gesleuteld worden? Zie mij als partner van de HR-manager. Samen maken we een strategisch plan voor het verbeteren van de HR-processen binnen je organisatie; van werving- en selectiestrategie tot het zichtbaar maken van jouw onderscheidend vermogen.

“Ik hou je een spiegel voor om de juiste stappen te zetten op weg naar een goed werkgeversmerk. Durf jij in deze spiegel te kijken?”

Ze gaan je merk 'leven'

Je werknemers als ambassadeurs

Door structuur te geven aan de HR-processen en duidelijk de verwachtingen te managen weten je werknemers waar ze aan toe zijn. Extern winnen is intern beginnen en met een strategisch plan zorgen we er samen voor dat je merkbelofte door al je medewerkers uitgedragen wordt. Ze gaan je merk ‘leven’; vol passie zijn ze ambassadeurs van jouw bedrijf! Hierdoor: