Employer Branding Specialist

Ik leg de focus op het versterken van jouw onderscheidend vermogen!

Ga voor aantrekkelijk werkgeverschap

Veel sollicitanten hechten waarde aan een goed imago van hun potentiële werkgever. Het is dus belangrijk dat jouw toegevoegde waarde zichtbaar is voor werkzoekenden. Als employer branding specialist leg ik de focus op het versterken, ontwikkelen en zichtbaar maken van jouw onderscheidend vermogen. Ik zorg ervoor dat je bij de juiste kandidaten op het netvlies komt en dat bewuste, maar ook latent werkzoekenden denken: wát een leuk bedrijf, daar moet ik solliciteren.

Employer branding specialist - tes consultancy

Wil jij je werkgeversmerk op de kaart zetten?

Geschikte kandidaten vinden en binden

Geschikte kandidaten vinden maar moeilijk de weg naar je bedrijf. Je maakt veel kosten voor het werven en selecteren van goed personeel, maar achteraf blijkt het een mismatch te zijn. Je kunt heel het werving- en selectieproces opnieuw beginnen en dat kost veel geld. Ondertussen stapelt het werk zich op en loop je veel omzet mis. Het probleem? Je zit niet op het netvlies bij de juiste mensen, je onderscheidend vermogen is niet zichtbaar en de openstaande functie matcht niet bij de verwachtingen van potentiële werknemers. Wil je je werkgeversmerk op de kaart zetten, maar weet je niet waar je moet beginnen? Daar gaat Tes. Consultancy je bij helpen!

“Wie onvervangbaar wil zijn, moet zich blijvend onderscheiden.”

Tes Consultancy - Strategisch HR consultant

Tevreden medewerkers zijn tevreden klanten

Ik versterk je werkgeversmerk

Samen onderzoeken we jouw onderscheidend vermogen, bepalen we hoe we jouw merk in de markt gaan zetten en kijken we wat er nodig is om met employer branding aan de slag te gaan. Wat is het verhaal achter de organisatie? Wat gaat er goed in het werkgeverschap? En wat kan er beter? Employer branding gaat hand in hand samen met internal branding. Want hoe je naar de buitenwereld acteert, moet ook intern beleefd en ervaren worden. Stap één is om met je medewerkers in gesprek te gaan en onderzoek te doen naar de huidige HR-processen. Met deze bevindingen ga ik aan de slag om jouw werkgeversmerk onderscheidend en zichtbaar te maken.

Ze gaan je merk 'leven'

Wat levert een employer branding specialist op?

Door je employer branding goed in te richten sta je op het netvlies bij nieuwe werknemers, maar ook latente werkzoekenden zullen denken: leuk bedrijf; daar ga ik eens solliciteren. Hoe beter je werkgeversmerk, hoe meer toptalenten zich aan jouw bedrijf willen binden. Door employer branding:

Op zoek naar een HR-consultant voor het optimaliseren van je HR-processen?
Tes. Consultancy helpt!