Over mij

TES recruitment

Niet lullen, maar poetsen!

Dit ben ik

Mijn naam is Tessa van Oers, oprichtster van Tes. Consultancy, HR-consultant en specialist in het boosten van jouw employer brand. Een enthousiaste duizendpoot met lef en een duidelijke visie. Ik ben spontaan en heb een echte ‘niet lullen, maar poetsen’-mentaliteit. Als consultant bij verschillende uitzendbureaus, payrollers en andere intermediairs heb ik veel bedrijven kunnen helpen bij het vinden van de juiste match. Mijn passie?

“Werkgever en werknemer duurzaam aan elkaar verbinden, zodat de organisatie samen met loyaal personeel kan groeien.”

Ik hou de organisatie een spiegel voor

Het verbeteren van de HR-processen

Ik hoor mensen vaak zeggen: “Tessa, ik ben op zoek naar goed personeel; naar geschikte kandidaten voor mijn vacatures. Maar een uitzendbureau houdt geen rekening met mijn bedrijfscultuur en via een vacaturewebsite vind ik nooit de juiste match. Hoe zorg ik ervoor dat ik wél passende werknemers vind voor mijn vacatures?” Tes. Consultancy helpt je bij het verbeteren van je HR-processen om personeel te vinden én te binden. Door mijn ervaring schets ik een eerlijk beeld van het werkgeversmerk en hou ik de organisatie een spiegel voor. Durf jij in deze spiegel te kijken?

Samen gaan we het doel realiseren

Het vieren van successen

Terugkijken op resultaten – groot én klein – en het vieren van successen geeft mij voldoening in mijn werk. Mijn enthousiasme en optimisme werkt aanstekelijk en je zult merken dat het je werknemers motiveert. Hoe groot de uitdaging ook is; ik sta áltijd klaar om jouw wens in vervulling te laten gaan en om jouw ‘HR-probleem’ op te lossen. Voor mij is het eindresultaat leidend en samen met jou ga ik er alles aan doen om je doel te realiseren.

Een HR-consultant nodig?

Wil je bij de juiste werknemers op het netvlies staan, eindelijk de juiste match vinden en je employer brand boosten? Neem contact met me op, dan plannen we vrijblijvend een afspraak in om te kijken wat ik voor je kan betekenen.